Rovertur/roveropptak 11.-12. desember 2010

Rovertur/roveropptak 11.-12. desember 2010

Roverturen til roverlaget Den Gule Nøtt startet 13.00 på lørdag med å sende roveraspiranten Christine med heisen opp Aronsløypa for å gå på langrennski til Landfallhytta.

De to andre roverne, Eline og Susanne, tok turen opp til Hygga for å fyre til Christine kom. Når Christine endelig dukket opp (kl.15.40) satt Eline og Susanne inne på Landfallhytta å koste seg med vafler og brus. Christine kom bli og fornøyd og ventet bare på å få vite del 2 av sitt roveropptak, som da var å lage mat og ta oppvasken.

Hun tok dette med et smil og begynte å lage taco litt etter vi kom tilbake til Hygga. Der var det nå 10 grader istedenfor de -3, som var noen timer før. Utover kvelden ble det latter og kos. Monopolspilling ble det også. Susanne vant overlegent med sine 2 hoteller og 3 doble hus. Motstanderne ble slått konkurs fort! Det ble tidlig kvelden på roverlaget denne gangen.

Kl.10 neste dag var alle våkne og klare for en ny dag. Christine fullførte del 3 av roveropptaket som var å snøbade. Hun er nå et fullverdig medlem av roverlaget Den Gule Nøtt! Vi fikk oss en siste latter da Christine datt rett på rumpa når vi skulle gå ned for å bli hentet.

Vi takker for en fin tur, men savnet det siste medlemmet av roverlaget (Hanne) som måtte jobbe. Vi gleder oss til neste tur som blir til våren en gang! Nøtt out!